Meny og søk

Jamie Oliver – pasjon for mat Jamie Oliver – pasjon for mat

Jamie Oliver – pasjon for mat

Skeidar | 2. oktober 2017

Skjermbilde 2017-09-20 kl. 19.54.14

Jamie Oliver er en pasjonert kokk kjent fra de inspirerende matprogrammene og folkelige restaurantene hans. Han går for kvalitet både når det gjelder råvarer og hvordan han tilbereder dem, og serien hans av stekepanner og gryter er ikke noe unntak. Her får du god kvalitet til overkommelige priser. Vi fører et stort utvalg av dem, se ditt lokale varehus for å se det komplette utvalget.

Jamie

Skjermbilde 2017-09-20 kl. 19.53.52

Har du prøvd stekte pannebrød?

Det er ikke bare biff som kan stekes i pannen. Disse små brødene egner seg godt som tilbehør til supper, salater og lignende.

De er i tillegg svært raske å lage da de ikke trenger etterheving og blir laget rett i stekepannen. Solsikkekjernene får en deilig sprøstekt smak.

Brød stekt på pannen

Raske pannebrød med solsikkekjerner 
Ca. 20 småbrød

25 g gjær
3 dl lunkent vann
2 ts havsalt
3 ss olivenolje eller annen matolje
2 dl solsikkekjerner
8 dl hvetemel
1 dl grovt mel
olje til steking

Bland gjær og lunkent vann. Tilsett havsalt, olivenolje og solsikkekjerner og bland til sist i mel. Bland til du har en fast deig.

La deigen heve ca. 40 minutter.

Del deigen i små emner som du trykker eller kjevler flate.

Stek dem i varm stekepanne med litt olivenolje. Pass på at solsikkekjernene ikke blir brent.

Brødene egner seg godt til frysing.

Tekst og oppskrift: Franciska Munck-Johansen – Franciskas Vakre Verden.