Meny og søk

5 tips som gir deg et soverom du trives ekstra godt i 5 tips som gir deg et soverom du trives ekstra godt i

5 tips som gir deg et soverom du trives ekstra godt i

Skeidar | 31. august 2015

Soverommet er ofte et av de siste rommene vi gjør noe med, for vi sover der jo bare. Men det er også her du starter og avslutter hver eneste dag, det er derfor viktig at det er et sted du finner roen og et sted du liker å være. Her får du våre beste tips til å skape et soverom du virkelig trives i.

1. Fjern rot og alt som ikke trenger å være der

Ikke la soverommet bli fylt opp av rot og kaos – men rydd unna alt som ikke trenger å være der.

2. Velg møbler med gode oppbevaringsmuligheter

Puffer og nattbord med plass til oppbevaring er gode alternativ. Velg gjerne et nattbord med skuff eller skap, slik at man ikke ser alt du har der, det gjør det enklere å holde det ryddig. sengeskuffer som kan skyves under senga er også en god måte å få ekstra oppbevaring.

3. Velg riktige gardiner

På et soverom er det viktig å kunne skjerme for lyset. Velg derfor gjerne fine gardiner som pynt, men ha persienner eller mørkeleggingsgardiner som kan gjøre rommet mørkt også den lyse delen av året.

4. Velg riktig belysning

En taklampe er sjelden det beste valget på et soverom. Det gir lite flatterende lys og egner seg best til rengjøring. Sørg for godt leselys på begge sider av sengen og sats heller på vegglamper hvis dere trenger ekstra lys.

5. Velg riktig seng

Sengen er uten tvil det viktigste møbelet på soverommet. Sørg for at du velger en god seng med en kvalitetsmadrass som kan gi deg mange gode nattetimer. Vi tilbringer tross alt mer enn en tredjedel av livet i senga, og en god natts søvn er uvurderlig.

Skeidar er seng- og madrasspesialisten! Vi hjelper deg med å finne alt du trenger til soverommet ditt.

Skjermbilde_263