Meny og søk

6 sofaer å forelske seg i 6 sofaer å forelske seg i

6 sofaer å forelske seg i

Skeidar | 20. mars 2017

De små detaljene utgjør den store forskjellen. Her er 6 flotte sofaer som er like fine å se på som de er å sitte i!

Compact

Modulsofaen Compact er designet av Anna Øren for Brunstad. Sofaen har et nordisk, men tidløst design som passer både små og store stuer.

CompactSofa

Compact 3-seter fra Brunstad. Fås hos Skeidar.

Milano

Milano er en stor og dyp sofa perfekt til avslapning for hele familien. Miksen av fiber, dun og fjær i putene gir sofaen et herlig avslappet utseende og en deilig, myk komfort.

Milano

Milano hjørnesofa fra Skeidar. Fås også som 3-seter og stol.

Time

Nyheten Time sofa har et klassisk, men moderne utseende som passer perfekt for å skape en loungestemning i stuen. Sett gjerne sofaen i en lekker gruppe med stoler og puffer fra samme serie.

Time

Nyheten Time sofa fra Skeidar.

Amalie

Amalie fra Fagerheim er et fullstendig modulsystem som innebærer at du kan designe sofaen helt etter din stue, din familie og dine ønsker. Amalie er en stilren, tidsriktig sofa i høy kvalitet til virkelig god pris.

AmalieSofaFagerheim

Modulsofaen Amalie fra Fagerheim fås kun hos Skeidar.

Everest fra Brunstad

Everest er en spennende og moderne modulsofa med høye ben. Modellen får forskjellige uttrykk alt etter hvilken vange, setepute og ryggputeløsning du velger.

EverestBrunstad

Everest modulsofa fra Brunstad. Fås hos Skeidar.

Stressless Pause

Pause er en sofa med rene linjer med velkjent Stressless-komfort. Sofaen har en fast stopning, men føles allikevel myk og innbydende for en optimal sittekomfort. Du kan velge mellom lav eller høy rygg, hvor den med høy rygg leveres med regulerbar nakkestøtte. Setene er individuelt justerbare slik at den passer akkurat dine behov.

Sofaen kan bestilles i en mengde hudkvaliteter og farger!

StresslessPause

Sofamodellen Pause fra Ekornes har den velkjente Stressless-komforten.