Meny og søk

6 tips til et freshere soverom 6 tips til et freshere soverom

6 tips til et freshere soverom

Skeidar | 13. mai 2016

Vi tilbringer mer enn en tredjedel av livet vårt på soverommet. Det er det siste rommet vi ser før vi sovner og det første som møter oss om morgenen. Det er derfor god grunn til å lage et fresht soverom som vi trives i.

Her får du 6 gode tips som gir deg et freshere soverom:

Mali sengesett

FORNY PÅ 1-2-3: Mali sengesett fra Høie. Les mer her.

1. Det samler seg mye støv på soverommet. Start derfor med å ta ut så mange ting du kan; dyner, puter, overmadrasser etc. Heng de ut til lufting og luft godt ut i rommet. Støvsug rommet godt. Gi soverommet en skikkelig vask på alle vaskbare overflater.

2. Se på det du har på soverommet. Har det hopet seg opp gamle blader, aviser, brukte klær eller noe annet som bør fjernes?

3. Se igjennom sengetøyet ditt. Er det noe av det som kanskje trenger å bli byttet ut? Det er ingen god følelse å sove med hullete eller slitt sengetøy. Nytt sengetøy er også en enkel måte å gi rommet en makeover på. Velg litt nye farger og mønstre, da skal det ikke mye til.

LES OGSÅ: Hvis du skal gjøre bare én forandring på soverommet, gjør dette

4. Mange har ikke mer enn én pute og en dyne hver i senga. Det holder fint til å sove med, men en ekstra, og gjerne litt større pute bak, gir en herlig følelse av luksus og gir soverommet det lille ekstra. Du finner store hotellputer her.

Jensen Opal kontinental

NYHET: Opal kontinentalseng fra Jensens Majestic-kolleksjon. Les mer her.

5. Sett gjerne frem litt friske blomster eller duftlys, og gled deg over et rent og velduftende soverom.

6. Er madrassen eller overmadrassen gammel og utslitt, hjelper det ikke stort med langkost og duftlys. Da kan et større grep som å kjøpe ny madrass være løsningen. Blått er årets trendfarge, og den nye Opal kontinentalseng fra Jensens Majestic- kolleksjon fås i en nydelig blånyanse som gir ro og balanse til soverommet.

LES OGSÅ: Vet du hva som bor i madrassen din?