Meny og søk

Bring naturen inn Bring naturen inn

Bring naturen inn

Skeidar | 11. mars 2017

Våren er en kjærkommen årstid for mange, og med god grunn.

Nok med vinter og kulde! Nå kommer våren, og vi kan glede oss over varme terracotta- og jordfarger. Nå kan vi ønske naturen og det naturlige velkommen.

VestaSofa

NYHET: Vesta sofa fra Skeidar.

Er det ikke deilig? Nå er det trendy å ta med inspirasjon fra naturen innendørs. Møbler og interiør i jordfarger og terracotta gir en varm og trygg atmosfære og kan kombineres med duse hvite og grå toner. Bruk av jordens naturlige farger til å bringe avslappende og balanserende energi inn i dine viktigste oppholdsrom vil være en kilde til inspirasjon og indre ro for hele familien.

LES OGSÅ: Skap stilen: Naturlige nyanser

Ulltepper

ULL: Tepper i naturlig ull i jordtoner gir en fin balanse hjemme. Fra Skeidar.

Både lyst og mørkt tre er fint å bruke i stua til skjenk, vitrineskap og spisebord, mens de kalde hvite fargene kan få bli med ut med de siste restene av vinteren. Et bra bytte, spør du oss.

Energi fra jord og ild

Dagens forbrukere blir stadig bevisste på energien vi får fra våre omgivelser og hvordan disse påvirker humør og velvære. Det er nok mye av årsaken til at jord og ild er de store trendene i tiden. I den kinesiske Feng Shui-tradisjonen har disse to elementene en sterk relasjon med hverandre.

MonteSpisestue

NYHET: Monte spisebord er en av nyhetene som kommer til Skeidar senere denne våren.

Jordelementet betyr trygghet, stabilitet og næring fra Moder Jord. Elementet ild omfatter blant annet lys, lidenskap og romanse. Velger du møbler, interiør og farger som føles godt og riktig for deg og dine, vil det ifølge denne tradisjonen ha en betydelig og merkbar positiv effekt i livet.