Meny og søk

Corkcicle – din beste turvenn Corkcicle – din beste turvenn

Corkcicle – din beste turvenn

Skeidar | 10. oktober 2017

Corkcicle

Corkcicle er en av de store bestselgerne våre om dagen, og det er kanskje ikke så rart, for dette er en termoflaske utenom det vanlige.

Har du sett den nye filmen om Corkcicle? Hvis ikke kan du se den her:

Corkcicle er lett å ha med seg på tur, likevel holder den drikken din varm i opp til 12 timer og kald i opp til 25, uansett hva du holder på med. Forestill deg at du har gått flere timer i fjellet, det er kaldt, men friskt og godt. Du kommer endelig frem til toppen, kan sette deg ned på en sten og nyte utsikten. Da åpner du sekken og tar denne frem med noe varmt og godt å drikke. Det blir ikke mye bedre enn det.

Fyll gjerne termoflasken med god suppe. Åpningen er laget så stor at du får god plass til det meste. Du kan også fylle varmt vann på flasken og ha i pølser, da er det bare å ta med lomper og ketchup og sennep, da blir det pølsefest på fjellet. Rykende varm kakao eller solbærtoddy er heller ikke dumt.

Sno_corkcicle

Corkcicle2

 

Corkcicle passer også perfekt som en tøff treningspartner. Fyll iskald drikke på flasken før trening, da har iskald drikke gjennom hele treningsøkten.

Corkcicle har ”easy grip” og sklisikker bunn. Den har trippel termoeffekt og er lagd av rustfritt stål. Corkcicle har oså en ”wide mouth” for isbiter.

8388113_corkciclesamlet1

Nå får du også Corkcicle i en rekke nye farger. Dette er bare et lite utvalg. Klikk HER for å se mer.

Tekst: Franciska Munck-Johansen – Franciskas Vakre Verden.