Meny og søk

Dekk et vakkert langbord i rosatoner Dekk et vakkert langbord i rosatoner

Dekk et vakkert langbord i rosatoner

Skeidar | 24. februar 2016

Nyheten Helene spisebord er et vakkert langbord med plass til opptil 14 personer. Her har vi dekket bordet til en vårmiddag, og gir deg tipsene til hvordan du kan gjenskape borddekkingen hjemme- steg for steg!

Her har vi dekket et elegant og vårlig festbord i rosatoner. Med 3 ileggsplater i Helene spisebord som vist under er det plass til fem gjester på hver langside. Med en stol på hver ende, har du sitteplass til 12. Se produktinformasjon og pris HER.

For å dekke dette bordet trenger du:

Slik gjør du:

  1. Start med å plassere lysestakene med kubbelys langs midten av bordet.
  2. De små lysglassene plasseres mellom hver høye stake. Jo flere, jo bedre! Ingenting skaper stemning som levende lys.
  3. Fyll ut ved å legge de rosa orkideene rundt mellom lysestakene.
  4. Du kan gjerne bruke en stor duk for et enda mer høytidelig stil, men her har vi valgt dekkebrikker slik at man ser den fine bordplaten. Legg merke til at de er lagt «feil vei» slik at de henger litt utenfor kanten. Du kan også bruke løpere på tvers av bordet.
  5. Servise, glass og bestikk plasseres ut, og en kunstig rosetopp legges på hver kuvert.

Helene har klassiske, dreide ben malt i en antikkhvit tone kombinert med en lekker rustikk bordplate i brent eik. De fire løse ileggsplatene gjør bordet svært fleksibelt. Uten ileggsplater kan det brukes som et lite kjøkkenbord på 100x100cm. Ved å legge i alle platene, får du et langbord på hele 350cm med plass til 14 personer.

Helene spisebord hvitt

ROSA OG HVITT: Med spisebrikker, blomster og dekor i rosa, roer det inntrykket med hvitt servise og hvite kubbelys. Se Emma servise HER.

Helene spisebord hvitt

ROSA ELEGANSE: Her er Helene spisebord vist med Athena spisestoler- klikk HER for mer informasjon.

Helene-spisebord-hvitt-2

PÅ REKKE OG RAD: Plasser flere like lysestaker på rad, og pynt med kunstige orkideer rundt.

Allington-lysekrone

LYSEKRONE: Den majestetiske lysekronen Allington med 15 lys passer perfekt inn i den klassiske spisestuen. Se produktinformasjon og pris HER.