Meny og søk

Fargefest i interiøret Fargefest i interiøret

Fargefest i interiøret

Skeidar | 8. mars 2017

Frisk opp med tidens vakreste juvelfarger!

Den lyse og minimalistiske stilen tok et godt tak i oss, men nå ser det ut til at grepet løsner. Nå er farger absolutt lov!

La sofaen være et utropstegn. De fargerike variantene har også begynt å dominere de norske hjem. Men det er også en annen naturlig farge som nå påvirker møbler, nemlig brun. Paletten spenner fra beige og lys brun til rødlige varme toner som skaper en fantastisk varm og koselig atmosfære.

Nye fargekombinasjoner

Du kan trygt velge møbler i oker, sienna, oliven, burgunder, gråtoner og tre, men la deg ikke begrense av dette. I år handler det like mye om å slå deg løs og slippe bohemen fri. Vil du male en vegg eller to er det mange herlige farger fra Jotun å velge mellom; fra den duse og lyse Soft Skin til den noe sterkere Deco Pink og den rustrøde Dusty Red.

GloryTelysglass

Juvelfarger blir trendy i 2017. Klare ametystlilla, smaragdgrønne og rubinrøde farger går fint sammen med duse pastellfarger. Disse retroinspirerte telysglassene gir deg stilen på 1-2-3.

Frister det kanskje med en ekstravagant fløyelsofa i stua? Kombiner gjerne med marmor og varme metaller for en luksuriøst sammensatt innredning.

LES OGSÅ: Skap stilen: Klassiske blåtoner

Slipp vårfargene inn i din stue

Trenger veggene dine en oppgradering? Duse og varme farger som dristige røde og rosa nyanser, grønt og blått er blant vårens mange farger. Har du en grå sofa, vil en farget vegg fremheve den. Legg i et par knæsje pynteputer, og du er i mål!

ReginaSofa

Kundefavoritten Regina sofa fra Skeidar er lekker mot en farget vegg.