Meny og søk

Lag din drømmeplass i solen Lag din drømmeplass i solen

Lag din drømmeplass i solen

Skeidar | 23. juni 2017

Sommeren er i gang med varme dager i solen og sene kvelder ute i frodige omgivelser. Nå er tiden inne for å skape din drømmeplass utendørs.

Årets trender fra Skeidar strekker seg fra bohemsk stil med retro detaljer, til utemøbler som har et langt mer klassisk og moderne preg. Det er derfor vi elsker utemøbler, det finnes ikke rett og galt.

Et varmt og koselig utemiljø handler om å skape en atmosfære som er innbydende og som du kan dele med kjente og kjære. Etter en lang og kald vinter er det befriende å se solen klatre på himmelen. Det er kanskje derfor vi nordmenn setter så stor pris på idylliske stunder utenfor fire vegger. Og det beste av alt – uteidyllen har så vidt begynt!

Her følger noen trender og nyheter fra vårt store hagemagasin:

Bremnes

KLASSISK OG ENKELT: Bremnes sofagruppe med funkjsonsbord er for deg som foretrekker en enkel og moderne stil. Sofagruppen i grå med lys grå puter er skreddersydd for koselige kvelder med gode venner. Start kvelden og tilbered utemiddagen ved Punto benkesett og fortsett den gode samtalen ute i sofagruppen fra Bremnes.

Soho

TILBAKE TIL FORTIDEN: Soho bord og spisestol er et alternativ for deg som setter pris på retro detaljer og bohemsk inspirasjon. Dette klassiske bordsettet passer perfekt til middag med hele familien og aluminiumen sørger for at vær og vind ikke er en utfordring. Klassiske hagemøbler går aldri av moten!

Brekkesto

EN SIKKER VINNER: Brekksestø hjørnesofa med pall er det ultimate alternativet for deg som ønsker en moderne og trygg løsning. Soafen er både funksjonell og praktisk og kan brukes til late sommerdager og ikke minst middagshygge. Pallen gir sofaen en rekke tilleggsfunksjoner.

Rosenborg

SKJÆRDGÅRDSIDYLL: Rosenborg hagesett skaper en følelse av norsk sommer og passer som hånd i hanske til lukten av sjø og skjærgård. Med dette fantastiske settet ligger alt til rette for hyggelige kvelder omkranset av en maritim følelse.

Dekor

SKAP EN ATMOSFÆRE: Hos Skeidar har vi en rekke pyntegjenstander som setter preg på utetilværelsen. Levende lys i hagen eller på balkongen, omkranset av planter og blomster. Små detaljer kan skape en stor forskjell.

Se hele hagemagasinet her.

Vi håper du er inspirert til å skape din drømmetilværelse ute.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save