Meny og søk

På tide å rydde ut vinteren På tide å rydde ut vinteren

På tide å rydde ut vinteren

Skeidar | 5. mars 2017

På tide å rydde vekk vinteren? Her er noen tips og triks til hvordan du kan få våren inn.

For de aller fleste er det en fantastisk følelse å ønske våren velkommen. En måte man kan gjøre dette på i hjemmet også, er å rydde for å få mer plass.

Har du noe du ikke har behov for lenger, gi det bort i stedet for å kaste det. Samtidig kan du jo ta en skikkelig vårrengjøring. I tillegg kan du kanskje investere i nye oppbevaringsbokser eller kurver i hyllene, for et mer ryddig og organisert utseende. Selv om du har tonnevis med skrot, vil esker, bokser og kasser gjøre det mer håndterlig.

LES OGSÅ: 7 tips som vil gi deg bedre orden i gangen

NobleEntrebord

VELKOMMEN: Noble entrébord fra Skeidar.

Et lekkert entrémøbel skaper er godt og ryddig førsteinntrykk hjemme. Den lekre serien Noble er laget av trendy og miljøvennlig bambus.

Se hele Noble entréserie her

NobleEntremobel

RYDDIG: Noble entrémøbel fra Skeidar.

Ut med vinteren, inn med våren

En annen ide er å bytte ut vintergardinene og vinterputene, tunge og tykke stoff, og heller få inn noen lettere tekstiler og gardiner. Fyll opp sofaen med sesongens deilige farger: grønn, blå og støvede rødtoner.

Alt går, og det finnes ingen absolutte regler for puterangering, her spiller personlighet inn!

NobleStue

LYST OG FRESHT: Noble settbord fra Skeidar fornyer stuen!

Slipp lyset inn

Ved å male vinduskarmer og lister med et nytt strøk ren hvitmaling, får du mer av det naturlige lyset inn i din stue. For å fremheve lyset, kan du innrede med ting som er blanke, som speil, glass og metaller. Disse materialene reflekterer lyset på en fantastisk måte.

Lykke til med den herlige vårfornyelsen!