Meny og søk

Rachel Nordtømmes herlige hage Rachel Nordtømmes herlige hage

Rachel Nordtømmes herlige hage

Skeidar | 18. juli 2016

Av gjesteblogger Rachel Nordtømme, runwithrachel.no

Norsk sommer er det beste jeg vet. Men i Norge, og ikke minst i Trøndelag, er vi ikke akkurat bortskjemt med utallige soldager. Derfor er det veldig viktig for både meg og André å være utendørs og nyte varmen når den først er her.

Da vi skulle kjøpe oss hus var det viktig at det var hage, eller i alle fall en uteplass. Det ble ikke store hageflekken, men vi har en bra platting og der storkoser vi oss.

Hage3

Rotting eller trendy
Jeg trodde det skulle bli en enkel oppgave å velge de riktige hagemøblene. Tanken min var at jeg ville ha tradisjonelle, koselige rottingmøbler. Hjørnesofa, stoler og bord i spisehøyde var planen. De er gode å sitte i, vedlikeholdsfrie og gjør plattingen trivelig. Men da vi kom til Skeidar for å se på hagemøblene, ble det noe helt annet.

Hage1

Den første utstillingen jeg så var Nordstrand hjørnesofa kombinert med Eclipse spisebord og Click stoler. Da sa jeg umiddelbart: ”sånn vil jeg ha det!” Og det passet perfekt til vårt utested.

Møblene er helt annerledes enn det jeg hadde sett for meg på forhånd. Koselige rottingmøbler ble i stedet til supertrendy hagemøbler. Det viser bare hvor viktig det er å ta turen innom et varehus før man tar en endelig avgjørelse.

Uterom Rachel Nordtømme

Rachel har flyttet Prunus sofabord ut for anledningen. Husk å ta disse inn i regnvær!

Det lille ekstra
Det var også viktig for oss å ha godt med solskjerming på plattingen vår, slik at Storm kan være ute sammen med oss. Derfor gikk vi for en stor hengeparasoll som ikke bare gir oss godt med skygge, men er fin i tillegg.

Det morsomste av alt er å pynte når man har så flotte møbler. Masse puter, gode pledd, lykter og blomster – det satte prikken over i-en og gjorde vår uteplass til byens fineste. Nå benytter vi hver solgløtt til å ta i bruk vår favorittplass.

Hage2

Se alt til hagen hos Skeidar her.

LES OGSÅ: Hvordan innrede uterommet funksjonelt