Meny og søk

Skap stilen: Naturlige nyanser Skap stilen: Naturlige nyanser

Skap stilen: Naturlige nyanser

Skeidar | 12. oktober 2016

En av de sterkeste trendene i høst, er den behagelige naturlige stilen, med hvitt, naturtoner og levende planter.

Stilen gjør seg like godt i alle rom, og et stikkord er enkelhet. Rydd bort nipset og la noen få ting få fokus; det kan være en sofa eller stol i steinvasket tekstil eller et nytt sengesett.

Naturlig stil på soverommet
På soverommet kan du skape en delikat og rolig stemning med et nytt sengesett i steinvasket bomull. En enkel eucalyptusgren i en rustikk vase gjør seg godt på nattbordet. Velg møbler i rustikt tre, eller bruk en gammel krakk som nattbord. Enkelt, men effektfullt.

hoieantonsengesett

PÅ SOVEROMMET: Høie Anton sengesett fra Skeidar. (Foto: Høie)

Naturlig stil i stuen
Miks potter i forskjellige nøytrale farger og ta inn masse grønne planter. Her er alt lov- kaktuser, palmer, aloe vera eller andre typer grønne vekster og stiklinger.

Legg merke til collagen av tepper på gulvet. Ved å legge flere tepper som overlapper hverandre, skaper du et hint av etnisk stil.

Er du på jakt etter ny sofa, kan du velge mellom en mengde forskjellige tekstiler. Sesongens nyhet er kraftig, steinvasket bomull som gir helt den rette looken i stuen. En puff eller stol i det samme tekstilet skaper en stilig loungestemning.

milano

I STUEN: Milano sofa i steinvasket tekstil. Fås hos Skeidar.

Naturlig stil på kjøkken/ spisestue
Hvorfor ikke bruke en tøff rye som bordløper? Ryen kan også henges på veggen som en tøff dekorasjon. Se flere fine ryer her.

bell

PÅ BORDET: Bell rye i bomull brukt som duk.