Meny og søk

5 gode tips til madrassjakten 5 gode tips til madrassjakten

5 gode tips til madrassjakten

Skeidar | 2. januar 2016

Laila Hagen Lerud er salgs- og produktsjef for soverom på Skeidar. Her er hennes beste tips til deg som skal på madrassjakt.

1. Gjør godt forarbeid

Sett deg inn i hvilke madrasstyper som finnes på markedet før du tar runden i butikkene.

2. Bruk tid

Det er ikke flaut å prøveligge madrasser i butikken. Der vil du møte kompetente selgere som kan hjelpe deg å se om du ligger riktig i madrassen. Prøv gjerne modeller fra flere forskjellige produsenter. Madrassen bør være 15-20 cm lengre enn høyden din.

Laila

MADRASSEKSPERT: Laila Hagen Lerud

3. Riktig fasthet

En god madrass skal ha en myk overflate med en fast kjerne. Kvinner og menn trenger ofte ulik madrassfasthet på grunn av ulik fasong og vekt. Det kan derfor være lurt å kjøpe todelte madrasser eller madrass med progressive fjærer som utligner vektforskjellen.

4. Prøv når du er opplagt

Det er ikke anbefalt å prøve madrasser etter en lang shoppingtur. Når du er sliten, er faren stor for at alle madrasser føles like fantastiske.

5. Regulerbar seng

Leser du ofte eller liker å se på TV i sengen? Vurder en regulerbar madrass. Den vil gi deg optimal støtte enten du sitter eller ligger.

Kjente merkevarer

Hos Skeidar finner du de beste merkevarene på madrass; Jensen® , Svane® , Wonderland® og nyheten Curem®. Våre selgere i varehus har lang erfaring med madrasser og kan hjelpe å guide deg gjennom det store utvalget som finnes.

Lykke til med madrassjakten!