Meny og søk

Slik velger du møbler til hagen din Slik velger du møbler til hagen din

Slik velger du møbler til hagen din

Skeidar | 20. april 2017

Hagemøbler kan være en stor investering som bør holde i mange år, både når det gjelder kvalitet og utseende. Men hvordan velger du de beste hagemøblene?

Her er fem gode tips:

 1. Start med å tenke hvilke behov dere har.
  Er dere mange eller få i familien? Har dere ofte gjester eller er dere sjelden mer enn noen få rundt bordet? Det er ikke sikkert du trenger spisebord til ti. Kanskje kan et mindre bord og noen ekstra klaffebord og stoler dekke ditt behov.
 2. Hvordan skal møblene brukes?
  Er det til avslapning og kos eller har dere mer bruk for et sted man kan spise? Har du begrenset plass, velg gjerne en spisevinkel. Den har plass til mange, og er like fin til middag som til middagsluren.
 3. Skal møblene stå ute eller under tak?
  Hvis møblene står under tak kan du velge nesten hva du ønsker av materiale, men hvis møblene står utsatt for vind og vær bør du tenke ekstra på kvaliteten.
 4. Hvor mye plass har du?
  Hvis du har stor plass er det flott med store møbler, har du liten plass vil du få større romfølelse med mindre møbler.
 5. Hvilken stil vil du ha?
  Selvfølgelig er det også viktig å tenke på hvilken stil du ønsker å satse på. Velg gjerne en stil som passer til huset og inredningen inne, da får du en fin helhet.

Besøk et av varehusene våre og la oss hjelpe deg med å finne akkurat de hagemøblene dere vil ha mest glede av. Finn ditt nærmeste varehus HER.

Brekkestø spisevinkel

SOFA OG SPISEPLASS I ETT: En spisevinkel med bord er et populært valg på grunn av den praktiske funksjonen og den herlige komforten! Les mer her.

Save

Save