Meny og søk

Solskjerming har aldri vært finere Solskjerming har aldri vært finere

Solskjerming har aldri vært finere

Skeidar | 27. juni 2017

Selv om vi setter stor pris på solen her i Norge, er det ikke alltid den er like velkommen. Noen ganger trenger vi å stenge den ute. Heldigvis finnes det mange gode løsninger som ikke bare er praktiske, men som også er fine å se på.

Her får du flere gode løsninger som kan skjerme deg mot solen med stil.

8874057_lamellergraamiljo4

Lamellgardiner passer til det moderne interiøret

Lamellgardiner er flott i store vinduer og til det moderne interiøret. De gir med de loddrette linjene en perfekt balanse mellom lysinfall og skjerming og vil være et dekorativt element i rommet. Når lamellene er åpne slippes det inn lys i rommet, men samtidig holdes nysgjerrige blikk ute.

Du kan lese mer om lamellgardiner her.

88745_luxaflexrullegardinmiljo_1

Rullegardiner er mulighetenes gardin

Rullegardiner får du nå i mange ulike farger og størrelser, helt opp til 450 cm bredde og høyde. Du kan til og med få måltilpasset rullegardinene dine. Du kan også velge selv hvor transparente du ønsker dem, og du kan velge mellom mange ulike farger. Rullegardiner passer godt der du ønsker en full og fleksibel skjerming mot solen.

Du kan lese mer om rullegardiner her.

8874573_jennyrullegardinhvitmiljo2

Rullegardin med motiv

Et rullegardin kan også være fin dekorasjon. Jenny rullegardin fra Kirsch har et fint naturmotiv samtidig som det er mørkeleggende. Se mer her.

8301616_plissegardinsortmiljo

Plisségardiner passer til mange ulike typer vinduer

Det er ikke alltid enkelt å finne god solskjerming til for eksempel skråvinduer, takvinduer eller trekantvinduer. Her er Luxaflex® plisségardin en god løsning. Du får også en energieffektiv dobbel plisségardin som holder på varmen om vinteren og gjør rommet svalere på sommeren. Plisségardiner får du i mange ulike farger og mønstre.

Du kan lese mer om plisségardiner her.

8874038_bellarullegardinmiljo

Steng direkte sollys ute, men behold utsikten

Hvis du ønsker en løsning der du både stenger direkte sollys ute, samtidig som du beholder utsikten, kan Bella Rullegardin fra Kirsch være en god løsning. Se mer her.

8874240_noracordlesspplissegraamiljo

Hold lyset ute med et mørkeleggingsgardin

Det kan være vanskelig å sove når det er lyst på kvelden, særlig for de minste i familien. Da kan et mørkeleggingsgardin være redningen. Vi har flere ulike typer, blant annet dette fra Kirsch. Se mer her.

8508217_damlagardinhvit_1

Gardiner

Tradisjonelle gardiner kan være en både praktisk og dekorativ løsning. Bytt gjerne de tunge vintergardinene ut med lysere og lettere sommergardiner.

Vi har mange ulike modeller å velge mellom, se noen av dem her.

Besøk gjerne et av varehusene våre, da hjelper vi deg med å finne akkurat den solskjermingen som passer deg best.

Tekst: Franciska Munck-Johansen – Franciskas Vakre Verden.